http://www.soswsokolka.pl/images/articles/kapita_ludzki_logo.jpg

http://www.soswsokolka.pl/images/articles/logo_ue.png

Projekt systemowy Indywidualizacja procesu kształcenia uczniów klas 1-3 szkół podstawowych „Słoneczna edukacja - nauka przez zabawę”
realizowany przez SOSW Sokółka w Powiecie Sokólskim w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki. Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

Użyj filtrów po prawej, aby zawęzić zakres poszukiwań. Kategoria:
Sortuj wg:

Nazwa Data
Prezentacje multimedialne
Kutia podlaska w wykonaniu naszych uczniów 13 grudzień 2013
Kutia podlaska w wykonaniu naszych uczniów Prezentacja multimedialna przedstawiająca wykonanie potrawy na konkurs kulinarny „Smaki Podlasia” przez najmłodszych uczniów
Kuchnia podlaska 19 grudzień 2013
Kuchnia podlaska Prezentacja multimedialna na temat kuchni podlaskiej przygotowana przez uczniów kl. I-II ZSZ na konkurs kulinarny „Smaki Podlasia”
Smalczyk podlaski w wykonaniu naszych uczniów 15 styczeń 2014
Smalczyk podlaski w wykonaniu naszych uczniów Prezentacja multimedialna przedstawiająca wykonanie potrawy na konkurs kulinarny „Smaki Podlasia” przez naszych uczniów
Mazurek podlaski w wykonaniu naszych uczniów 15 styczeń 2014
Mazurek podlaski w wykonaniu naszych uczniów Prezentacja multimedialna przedstawiająca wykonanie potrawy na konkurs kulinarny „Smaki Podlasia” przez naszych uczniów
Szkolny Turniej Gastronomiczny - rywalizacja indywidualna 31 maj 2014
Szkolny Turniej Gastronomiczny - rywalizacja indywidualna Szkolny Turniej Gastronomiczny - prezentacja z pytaniami z rywalizacji indywidualnej
Szkolny Turniej Gastronomiczny - rywalizacja zespołowa 31 maj 2014
Szkolny Turniej Gastronomiczny - rywalizacja zespołowa Szkolny Turniej Gastronomiczny - prezentacja z pytaniami z rywalizacji zespołowej
Kuchnia śląska 15 grudzień 2014
Kuchnia śląska Prezentacja multimedialna na temat kuchni śląskiej przygotowana przez uczniów kl. I-II-III ZSZ na konkurs kulinarny „Smaki Śląska”
Ziemniaczane placki śledziowe w wykonaniu naszej uczennicy 15 grudzień 2014
Ziemniaczane placki śledziowe w wykonaniu naszej uczennicy Prezentacja multimedialna przedstawiająca wykonanie potrawy na konkurs kulinarny „Smaki Śląska” przez uczennicę klasy ZSZ
Karminadle w wykonaniu naszych uczniów 15 grudzień 2014
Karminadle w wykonaniu naszych uczniów Prezentacja multimedialna przedstawiająca wykonanie potrawy na konkurs kulinarny „Smaki Śląska” przez uczniów klasy ZSZ
Kuchnia małopolska 13 grudzień 2015
Kuchnia małopolska Prezentacja multimedialna na temat kuchni małopolskiej przygotowana na konkurs kulinarny „Smaki Małopolski”
Tort Pischinger w wykonaniu naszych uczniów 13 grudzień 2015
Tort Pischinger w wykonaniu naszych uczniów Prezentacja multimedialna przedstawiająca wykonanie przez uczniów potrawy na konkurs kulinarny „Smaki Małopolski”
Wuzetka 13 grudzień 2016
Wuzetka Prezentacja multimedialna przedstawiająca wykonanie potrawy na konkurs kulinarny „Smaki Mazowsza” przez uczniów klasy ZSZ
Smaki Mazowsza 13 grudzień 2016
Smaki Mazowsza Prezentacja multimedialna na konkurs kulinarny „Smaki Mazowsza”
Moskole czyli placki po góralsku 02 grudzień 2017
Moskole czyli placki po góralsku Prezentacja multimedialna przedstawiająca wykonanie potrawy przez uczniów na konkurs kulinarny „Smaki kuchni góralskiej”
Czosnianka 02 grudzień 2017
Czosnianka Prezentacja multimedialna przedstawiająca wykonanie potrawy przez uczniów na konkurs kulinarny „Smaki kuchni góralskiej”